BİY

16 Ocak 2009 Cuma

Sen bi Özgür Çek


Oh bee..Uzun zamandan sonra paftan A takıma biri davet edildi.Özgür aslında bunu çok önceleri haketmişti.Sol kanatta oynuyor ve bu sene pro oldu sanırsam.Fmciler bayaa iyi diyorlar.
Bu yeni dönem transfer anlayışı umut verio.Ancak bu çocuklara(çocuk diom çünkü benden bile baya küçükler)karşı bakış açısı Gürha'a ve İlhan Parlak'a karşı olanla aynıysa hiç Samandıra'ya girmeyin derim.Tokatspor maçına bile Güiza-Deivid ile çıkıp sonra "Fenerbahce gençlere yöneldi" demek biraz saçma geliyor kulağa.

Özgür'e geri döneyim...Kocaeli'de Harb-İş'de başlamış futbola.Yani sendika ile başlamış futbola.İnşallah futbolu bıraktığında da futbolcular sendikalılaşmış olur.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

SLM ÖNCELİKLE BİR KONUYA DEGİNECEGİM TAYFUN GÖKALP DİYE BİR ÖGRENCİMİZ ÖZGÜR ÇEK HAKKINDA BİLGİYİ KİMDEN ALDI BİLMİYORUM AMA ÖZGÜR ÇEK GERCEKTEN BİR SENDİKA TAKIMINDAN YETİŞMİŞ BİR OYUNCUMUZ AMA İSTANBUL HARB-İŞ SPOR KULÜBÜNDE YETİŞMİŞTİR BEN AYNI ZAMANDA YÖNETİCİLİGİNİ YAPTIM YERİ GELDİ HOCALIGINI YAPTIM ÖZGÜR ÇEK İSTANBUL HARB-İŞ DEN PENDİK SPORA GİTMİŞTİR ORDAN 2006 YILINDA FENERBAHCEYE TRANSFER OLMUŞTUR YAPMIŞ OLDUGUNUZ YANLIŞLIGI BİR AN ÖNCE DÜZELTME DİLEGİYLE İYİ ÇALIŞMALAR

Adsız dedi ki...

ÖZGÜR ÇEK İSTANBUL HARB-İŞ SPOR KULÜBÜNDE YETİŞMİŞ BİR FUTBOLCUMUZDUR