BİY

14 Nisan 2008 Pazartesi

arsene wenger ve bu sezon

Arsenal'in bütün sezon boyunca oynadığı güzel oyun meyvelerini meyvelerini tam toplamaya başlayacaktı ki iki ayrı maçtaki iki penaltı onlara havlu attırdı.Hemen söyleyeyim maçları: hafta içindeki şampiyonlar ligi çeyrek final maçı... rakip liverpool...dakika 83...Skor 2-2 ve bu skor onları yarı finale çıkmaları için yeterli bir skor...colo toure tarafından yapılan (haksız kere haksız karar) harekete penaltı çalınıyor ve şampiyonlar ligi'ne güle güle dedirtiyor.

öbürü de daha dün oldu:Premier lig...rakip:manchester united...skor:arsenal deplasmanda 1-0 galip...dakika:hatırlamıyorum...hargreavesin şutuna gallas plonjon yapınca hakem de penaltıyı veriyor haliyle.Böylece premier lig başka bahara kalıyor.Hatta Wenger'in kendisi bile itiraf ediyor

İşin özü şu aslında :Arsenal'den daha iyi oynayan takım var mı?Büyük ihtimalle yok!Belki man utd.... Ama o zaman da arsenal in 2. olması gerekmiyor mu? Yoksa futbol denen oyun içinde böyle sürprizlerin ve küçük nüans farklılıklarıyla büyük başarı farkları olan bir spor işte.
Önemli olan şanssızlıklara rağmen çıkıp seneye daha iyisini yapabilmek için çalişmak

İşte o yüzden de habire teknik direktör değiştirmek doğru değil.Onun için bir maçtan sonra alınacak skor üzerinden konuşmak doğru değil.Bunu anladığımız zaman belki de daha başarılı olacağız.

Hiç yorum yok: