BİY

23 Nisan 2008 Çarşamba

her golsüz maçımız bööle olsun


şampiyonlar ligi haftası hollywood filmleri gibiydi.Heyecan,tutku,özel efektler (ronaldo yani),hayal kırıklığı(liverpool),aşk(kop tribünü) hepsi vardı.

Barcelona maçını daha yeni açmiştim ki ronaldo penaltı kullanıyordu.Daha ne zaman kaleye gittiniz de penaltı yaptırdınız.Yalnız gol olsaydı üzülürdüm.Çünkü koskoca yarı final eşleşmesi daha ilk maçın 3. dakikasında biterdi.Man. utd. bu sene öyle bir futbol oynuyor ki Barça bile Nou Camp da o golü çıkaramazdı.Ejnebilerin youngster dediği tipten iki oyuncu vardı sahada.Yani genç yaşında bile maçı tek başına götürebilecek özelliklere sahip oyuncu.Cristiano Nou Camp felan dinlemedi gene klasik hareketlerini direk kaleye giden tek tek kişilik gösterisini sundu.Messi de çok didindi.Ayağa paslarla ilerlemeye çalıştılar Manu kalesine doğru.

Barcelona 21 şut atmiş man u kalesine.Man utd. bir penaltı kaçırmiş ve bir penaltısı da verilmemiş.Solukları kesen bir mücadele klişesi bu maça uygun olur herhalde.Ama Rijkaard belki de messi-krkiç değişikliğiyle barcelonanın hücumlarına dinamit koydu diyebiliriz.Henry-etoo-messi üçlüsü yenilmez armada gibi duran man utd ı devirme ihtimali daha fazla olmaz mı.Zaten krkiç oyuna girdikten sonra hücümların etkinliği daha da azaldı.

Bir de yayınla ilgili birşey söylemek istiyorum.Bir ara hiç spiker yoktu yayında ve sadece nou camp ın sesleri vardı işte o zaman anlıyorsunuz bu takımın bir klüpten daha fazla olduğunu...

Hiç yorum yok: