BİY

29 Nisan 2008 Salı

man u-barcelona



Eşleşmede 180 dakika maç oynandı.En fazla 200 dakika oynanmiştır.Ve sadece bir gol...Ama iki maçı da keşke hiç bitmese dilekleriyle izledim.


Man utd da eksikler vardı.VİDİÇ VE ROONEY...Vidicin eksikliğinin hissedilmesinden bayağı endişeliydi man utd.Çünkü Brown çok güven vermiyordu.Ama Ferdinand ile öyle bir oynadılar ki 2. yarıdaki Barcelona nın maaile hücumlarını tek bir pozisyon vermeden püskürttüler.Nani'ye ise rooney nin işini yapma görevi verilmişti.

Aslında kötü başlamadı barcelona maça.Belki van der sarın maçın başinda etoo ya teslim ettiği top iadeli taahhütlü man utd. filelerine gitse çok farlı bir maç izleyebilirdik.Ama Man utd işte...Bu sene onlara gol atmak,sinir edici biçimde zor.O yüzden maç 14.dakikada maçı bitirdi Barcelona.Gol dakikası ronaldoyla başladı.Alıp götüren adam bu sefer tam götürmeye başladığı anda araya zambrotta girdi derken o sırada scholes orta sahanın hücuma katkısı ve iyi şut nasıl çekilir hakkındaki uygulamalı dersini izledik.


İkinci yarıda bir barcelona yüklenmesi olacağı bekleniyordu ama ben manchester ın daha çok kontraatak şansı olacağını düşünyordum.İkinci yarı tam bir barca forvetleri ile orta saha destekli man u defansı arasında geçti.Rijkaard bütün silahlarını soktu ama bir türlü oluyordu.İlk maçtaki sinir bozucu messi-krkiç değişikliğini yapmadı.Yerine bu sefer etoo-krkiç değişiklğine gitti.Ama manchester sinir bozucu orta saha defans bütünlüğüne devam ediyordu.Henry oyuna girdiğinde rüyalar tiyatrosu yuhlama organizasyonuna başlamiştı.Ama o da bu sathı müdafaa karşisinda etkisiz oldu.Manchester bize savunma yaparak da izleyenleri memnun edilebileceğini gösterdi.


Rijkaard da rüyalar tiyatrosundan kabus görmüş biri olarak çıkıyordu ve büyük ihtimalle barça rüyası da sona ermişti onun için.Öte yandan büyük şef fergie ise bu seneyi duble yaparak bitirme heyecanını yaşıyordu...

Hiç yorum yok: