BİY

4 Kasım 2008 Salı

BİLDİK SENARYO


Süper lig'de saçmalıklar yaşanmaya her seneki gibi devam ediliyor.Bursa bugün Samet Aybaba'yla yollarını ayırdığı yerine Giray Bulak'ın geçeceği ve Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal'dan boşalan yeri Samet Aybaba'yla dolduracağı,Mesut Bakkal'ın da Denizlispor'a gideceği söyleniyor.Bu saçmalıklarla dolu dönüşüm yıllardır devam ediyor.Kimse de bundan rahatsız değil heralde ki bunlara bir sınır getirilmiyor.

Hele ki Bursaspor'da Samet Aybaba'nın daha fazla ne yapması gerektiği konusunda bir fikrim yok.Yılın başında Egemen,Sinan gibi oyuncularını kaybediyorsun,yerine 19-18 yaşında oyuncularla devam ediyorsun,elle tutulur tek transferin 33 yaşına gelmiş Yusuf Şimşek..O da zaten sürgünden dönme bir oyuncu...

Ama Bursaspor üç hafta öncesine kadar liderlik kovalayan,oyuncularının büyük klüplerle anıldığı-ki bu büyüklerden biri Manchester United-,kadro iskeletinin korunabildiği taktirde 2-3 yılda şampiyonluğa oynayabilecek bir takım haline geldi.



Sonra bunları sana kazandırabilmiş bir teknik direktörle son 3 haftada alınan kötü sonuçlardan dolayı "yolları ayırıyorsun."E yani Bursaspor yönetimine 9. haftada 7. olacaksın,liderle aranda 5 puan olacak, Fenerbahce'den de 2 puan önde olacaksın dese yönetim kurulu itiraz mı ederdi Allahaşkına.

Ligin ilk beşi herşeyi özetliyor.Bu takımların 4'ü sezon başından beri aynı teknik direktörle devam ediyor,değişiklik yapan takımda 1.likten 4.lüğe düşüyor, bu kadar basit

Bu kafayla futbolu yöneten zengin başkanlar,şirketlerini de bu kafayla mı yönetioylrlar merak ediyorum.

Hiç yorum yok: