BİY

12 Kasım 2008 Çarşamba

REAL GELENEK


Bugün her blogda,haber sitesinde görmüşsünüzdür.Real Madrid bir 3.lig takımı olan Real Union'u 4-3 yenmesine rağmen ilk maçta 1-0 yenildiği için İspanya Kral Kupası'ndan elendi.

Size bahsetmek istediğim maçtan sonra yapılan yorumlar.Çünkü spor medyası geleneğinin dünyanın her yerinde aynı olduğunu gösteriyor küçük nüanslar haricinde.

Bugün "Madrid medyası'nda" Schüster'in Valladolid maçını kazanamazsa kovulabileceği tartışmaları hemen maç sonrası yapılması size birşeyleri hatırlatıyor mu?

Radio Marca'da bir programda (futboleria) bu bayaa yüksek sesle dile getirildi.AS ise yerine gelebilecek muhtemel teknik direktör listesini bile yaptı.Listenin en başına da hep görmek istedikleri Angel Portugal koymuşlar.

Madrid medyası bu...Capello'yu da aynı dedikodularla yıprata yıprata sonunda şampiyon teknik direktörün kovulmasını sağlamışlardı.

Bizim "fener medyası" dedikleri türden.Antrenörler ne kadar başarılı olursa olsun,bir şok yenilgi,iki beraberlik hemen dedikodulara başlarlar.Ama ne ilgiçtir ki bu sene "fener medyasından" etkilenen Beşiktaş oldu.

Hiç yorum yok: