BİY

13 Nisan 2008 Pazar


aslında bir maçtan sonra tek kişiyi istenmeyen sonuçtan sorumlu tutmayı sevmem ama şimdi kezmanla ilgili bişi söylemek istiyorum.neden kezman penaltı atar?bu takımda yıllardır kaptan alex penaltıları kullanmıyor mu? neden şimdi kezman kullanma gerekliliğini gördü ki?zaten genelinde istediğini yapamamışsın takım olarak.Ne yani?semihle sidik yarıştırma amaçlı bişi mi yoksa medyaya yanıt vermek mi bi türlü annayamıyorum.takım olarak bu kadar iyi gittiğin zamanda bu küçük nüanslarla ligin sonunda hiçbişi alamadan bitirmek bu oyuncuların emeklerine yazık deil mi.

3 yorum:

Karelia Cigarettes dedi ki...

Admiration and interest were my first feelings when I’ve entered your blog. It is indeed the most remarkable creation I’ve ever seen! Moreover, your manner of writing and the photos are absolutely fine and I think everyone would agree with my words. All this made me immediately add the blog to my links. Thank you very much for such a marvelous web page and I will surely enter it again!

Bahar DİNDAR dedi ki...

sanırım takım ruhu bizde biraz abartı düzeye gelmeye başladı..Yılların penaltıcısı topu kezmana bıraktı..aklı sıra kezman penaltıyı atcak ve morali yerine gelcekti..ama sanki öle bi topa vurdu ki sanki bilerek gole çevirmedi o topu.. o kadar inançsız vurdu..semih olayına gelince..evet semih iyi bi forvet ama onun bünyesi 90 dkı kaldırmıyo..ne var ki chelsea maçında bunu fazlasıyla gördük..o yüzden fenerbahçe yönetiminin en kısa zamanda yabancı kontejanımızı boş yere dolduran kezmanın yerine GERÇEK bi fotver alması gerek..Evet seni çok seviyorum kezman ama sen bu takıma AZsın...

Mehmet Karakas dedi ki...

semih Türkiye'de golü en iyi koklayan adam ama bu kondisyonla da 90 dakika mücadele edemediği de ne yazıkki bir gerçek..