BİY

26 Haziran 2009 Cuma

Maxi Lopez


Maxi Lopez'i bir çok futbolsever Anders Frisk'in hakemlik kariyerinin bitmesine sebep olan Barcelona-Chelsea maçında Chelsea'ye attığı gol ile Barcelona'ya galibiyeti getiren adam olarak hatırlaycaktır. Aynı yıl sezon sonunda kadroda kendisine yer bulamadığı için Mallorca'ya kiralanmıştı. Burada oynadığı 25 maçta sadece 2 gol atabilen Lopez, beklentilerin altında kaldı ve 2007 yazında 2 milyon Euro gibi düşük bir rakama FK Moskova takımına gitti.

Dün Ntvspor'da haberleri izlerken Libetadores Kupası yarı finalindeki Cruzerio-Gremio maçının özetini verdiler. Bir de baktım ki Maxi Lopez Gremio'da oynuyor. Wikipedia'dan edindiğim bilgilere göre kendisi Gremio'da kiralık olarak oynuyormuş.

Maxi Lopez başarısız bir Avrupa macerası yaşadı. Ama henüz kendisi 25 yaşında ve belki de bir fırsat kolluyordur. Bakalım her şeye rağmen Maxi Lopez'e güvenip ona bu fırsatı verecek bir Avrupa kulübü çıkacak mı?

2 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hi Tayfun,
it is incredible that FC Barcelona signed this player, he has not the enough quality but this is the football´s world. Fc Barcelona rejected to sign Kanoute when he was Tottenham´s player-the transfer fee was 6 million euros- and it decided to pay 6 million euros for the Argentine´s striker-the Rijkaard´s brother was the agent in this transaction-
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/

tayfun gökalp dedi ki...

juan yo deseo que escribas en espanol,seria mejor