BİY

6 Haziran 2009 Cumartesi

Mehmet Topuz


Mehmet Topuz'un adı her transfer döneminde büyük takımlarla geçer fakat bir türlü transferi gerçekleşmezdi. Bir ara Yıldırım Demirören kendisi için 10 Milyon Euro'ya kadar çıkmıştı. Kısmet bu seneyemiş.

Mehmet Topuz her transfer döneminde bu kadar gündemde olunca arkadaş sohbetlerinde de "Şuraya gelse iyi olur, bizim takıma çok yarar sağlar." gibi muhabbetler geçiyor tabi. Ne yalan söyleyeyim neredeyse bütün Fenerli arkadaşlarım Fenerbahçe'ye gelmesini istese de ben özellikle Fenerbahçe-Kayseri maçlarındaki davranışlarından dolayı gelmesini hiç istemedim. Rakibine syagı göstermeyen, oyundan attırmak için elinden geleni yapan, kendisiyle alakalı olsun, olmasın her pozisyonda hakemin yanında biten bir futbolcuyu kendi takımımda görmek istemem. Yetenekli futbolcu olabilir. Ama yetenekli olması bu şekilde davranmasını gerekitirmiyor.

Bugün gelinen noktada paylaşılamayan bir Mehmet Topuz varmış gibi gözükse de Beşiktaş formasını sırtına geçirdikten sonra Fenerbahçe'de oynama ihtimali kalmadı. Üzüldüm desem yalan olur. Fenerbahçe Mehmet Topuz'a muhtaç değil çok şükür.

Hiç yorum yok: