BİY

21 Mart 2009 Cumartesi

Deja Vu


Fenerbahçe 2 haftadır aynı maçları oynuyor. Geçen hafta Kocaeli karşısında bu hafta Bursa karşısında maçın başında öne geçmesine rağmen son dakikalarda yediği gollerle puanları kaybetti.

Bu 2 maç arasında bazı farklılıklar vardı elbette. Bunlardan ilkinde Aragones'in hakkını bu sefer teslim etmek istiyorum. Bu maçta yaptığı oyuncu değişiklikleri yerindeydi diğer maça nazaran. Hiç bir şey yapmayan Deivid'i oyundan alması sol tarafa canlılık getirmesi amacıyla Vederson'u oyuna sokması mantıksız değildi. Gürhan da maç 0-1 iken girdiği için eleştirmek çok doğru değil Aragones'i. Başka bir fark ise Kocaeli hakkı olan 1 puanı almışken Bursa Kocaeli'nin oynadığının yarısını bile oynamadan şanslı bir biçimde 3 puan kazandı. Bunun dışında 2 maç arasında hiç bir fark yoktu oyun olarak.

Futbol garip bir oyun ve bazen bu tip garip maçlarda galip gelebiliyor veya mağlup olabiliyorsunuz. Bana göre Fenerbahçe Bursa'da iş kazasına uğradı. Ama Fenerbahçe o kadar cömertçe puanlar kaybetti ki iş kazasına uğrama hakkkını çok önceden kaybetmişti. Son olarak bu sene Fenerbahçe'nin şampiyon olması zor gözüküyor. Futbolun adaleti varsa Fenerbahçe şampiyon olamaz olmamalı.

Hiç yorum yok: