BİY

25 Mart 2009 Çarşamba

KÖPEKLER İSTEDİ DİYE....



Tayyip'in, ılımlı İslam projesi dahilinde aşıladığı anlayış hakkaten yavaş yavaş ilerliyor.Bundan 10 sene önce İsmet İnönü aleyhine bu karne göstermeler olsa,millet gülerdi bi de üstüne vatan haini derdi.

Ama şimdi çok rahat anlamsız suçlamalar edilebiliyor,hatta bunların üstüne sabahlara kadar program yapılabiliyor.Mesela geçen gün ÜLKE TV rezaleti vardı.Bi grup adam Chp'ye sallıycam kötülüycem die bu millet için "cumhuriyet halk fırkası" lideri olmaktan çok fazla anlamı olan bir insana saatlerce yakışıksız suçlamalar yapılabiliyor.
Benim itiraz etttiğim kafayı yediren nokta bu işte.Deniz Baykal Chp'sini karalamayı Milli Şef üzerinden yapmak...

Ya arkadaşlar aklınızı başınıza alın,Deniz Baykal'a sövün sövüştürün ama chp'yi kötülemek için bok attığınız adamın LOZAN'IN ALTINDA İMZASI VAR.

Belki ülke tv'nin çalışanlarına feto'nun okullarında bunlar öğretilememiş olabilir ama LOZAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin bağımsızlık ilanıdır uluslararası alanda .

Bu kafaların o zamanki temsilcileri padişahın eteğini öpmekle,mandacılığın Devlet-i Osmani için tek çıkar yol olduğunu anlatmakla meşgulken,"karne ile ekmek dağıtıyordu" diye yaftaladığınız adam LOZAN'DA KAPİTÜLASYONLARIN KALDIRILMASIYLA UĞRAŞIYORDU.

AKP'ye seçim kazandırıcaz anlayışıyla Deniz Baykal Chp'si'ne sallamanız sizin karakteriniz açısından makuldür. Ki bence de milyonlarca kez başarısız olmuş birinin hala o görevde olması hakkaten sallanacak bişidir.

AMA....Deniz Baykal Chpsi seçimi kazanmasın diye MİLLİ ŞEF'E dil uzatırsan o zaman da yiyeceğin zılgıtın ne olacağını da bilmelisin....

Hiç yorum yok: