BİY

8 Haziran 2009 Pazartesi

Mehmet Topuz Transferi Üzerine


Neredeyse 1 haftadır Mehmet Topuz konuşuyoruz ve Fenerbahçe, Beşiktaş ve Kayserispor kulüpleri birbirine girmiş durumda. Tabi hal böyle olunca insan ister istemez bu işin perde arkasında yaşananları merak ediyor. Neyse ki imdadımıza Türk televiziyon tarihinin en efsane spor! programı "Telegol" yetişti. Bu transfere karışanlar (Rıdvan Dilmen dahil) bildiklerini anlattılar ve olay herhangi bir çözüme kavuşmuş olmasa bile en azından neler yaşandığını öğrenmiş olduk.

Olaya gelecek olursak benim anladığım Mehmet Topuz kulübünden ayrılma durumunda kalınca Fenerbahçe'nin de kendisi ile ilgilendiğini düşününce Rıdvan Dilmen vasıtasıyla Aziz Yıldırım'a ulaşmak istiyor. Aziz Yıldırım ise kendisi ile bir sonraki gün görüşüyor ve önce kulübnüle anlaşalım diyor. Fenerbahçe ile Kayserispor görüşürken devreye Beşiktaş giriyor. Yıldırım Demirören bizzat gidip Mehmet Topuz'la anlaşıyor. Fenerbahçe de Kayseri ile anlaşıyor ve işler içinden çıkılmaz hale geliyor.

Mehmet Topuz Aziz Yıldırım ile irtibata geçerek aslında dönüşü olmayan bir yola girmiş oluyor. Fenerbahçe devredeyken ve kulübüyle görüşürken gidip Beşiktaş ile anlaşarak Fenerbahçe'yi parmağında oynatmış gibi bir görüntü oluşuyor. Aziz Yıldırım da bu işin o kadar basit olmadığını göstermek adına bu işi sonuna kadar götüreceğini söylüyor.

Bir de Kayserispor'un düştüğü zor durum var. Onun da sebebi Yıldırım Demirören. Kendisi Kayserispor'a ve Fenerbahçe'ye saygı gösterdiğini söyleyip gidip Mehmet Topuz'la anlaşıyor ve saygı gösterdiği Kayserispor'u zor durumda bırakıyor. Beşiktaşlılık duruşu böyle bir şey değil diye biliyordum.

Fenerbahçe tarafarları Beşiktaş forması ile fotoğraf çektiren Mehmet Topuz'u istemediklerini çeşitli platformlarda beyan ediyorlar. Bu saatten sonra da Fenerbahçe'de oynaması zor gözüküyor. Ama Fenerbahçe'de oynamayacak olsa bile Fenerbahçe başkanı ile irtibata geçip daha sonra Beşiktaş'a imza atmasının bir külfeti olmalı.

3 yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

çok afedersiniz ama siz acaba programı nerenizle izlediniz? :S

Adsız dedi ki...

besiktaslilik durusu ne ya yillardir soler soler durur millet, nedir yani besiktaslilik durusu bi ogrensem

Baran34 dedi ki...

Topuz mopuz istemiyoruz, bize uyacak bir oyuncu değildir bu saatten sonra. Beşiktaşlı duruşuna uygun gözüküyor, oraya gitsin.