BİY

23 Eylül 2010 Perşembe

Küçük Hesapların İnsanı


Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel dün akşam evlendi. Öncelikle kendisine mutluluklar dileyelim evliliğinin performansına da olumlu etki etmesini dileyelim:p Benim değinmek istediğim ise başka bir konu. O da eski başkanlardan Ali Şen’in düğüne önce davet edilip daha sonra Aziz Yıldırım’ın arıza çıkarması nedeniyle kenidisine “Sen gelme.” denmesi.

Öncelikle Aziz Yıldırım Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Hürriyet Gazetesi’nin haberini doğruladı. Yaptığı açıklamada da Ali Şen’in Aykut Kocaman ve kendisi hakkında maksadını aşan eleştiriler yapması ve bu eleştirilerin kulübe zarar vermesi nedeniyle böyle bir tavır aldığını anlatıyor. Ne olursa olsun düğün, dernek, cenaze gibi olaylarda insanlar birbirlerine tahammül edebilmelidir. Ayrıca bu nasıl bir “kurumsallaşma” anlayışıdır ki takımının ve milli takımın 1. kalecisinin düğününe bile karışıyor onu bu mutlu gününde zor duruma düşürüyorsun.
Zaten Fenerbahçe’nin başına ne geldiyse Aziz Yıldırım’ın bu küçük hesapları yüzünden gelmiştir. Gerek Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynattıktan sonra Zico’nun gönderilmesi, gerek Aurelio’nun takımdan ayrılması hatta fazla uzağa gitmeyelim sene başında Daum’a yapılan saçmasapan “yıldırma operasyonu” hepsi Aziz Yıldırım’ın küçük hesaplarının eseridir.

Aziz Yıldırım 12 senedir Fenerbahçe başkanı. Bu süre zarfında Fenerbahçe’ye çok önemli tesisler kazandırdı ve mali konularda da kulübe çağ atlattı. Ancak 12 senedir başkanlık yapıp da hala bu tip küçük hesapların peşinden koşacaksanız o zaman bu işleri bırakın Sayın Başkanım!

Hiç yorum yok: