BİY

10 Mart 2009 Salı

Şimdi O nerde?


Fabio Luciano...Daum döneminin önemli oyuncularından..Lugano şimdi çok gol atıyo olabilir ama bu adam hakkaten gol atma açısından farklıydı.Hele ki Galatasaray'a attığı golde (kupa maçı) Song'tan topu döve döve alışı inanılmazdı.Bayaa forvet gibi oynardı yeri geldiğinde...Sakarya'ya attığı golde yaptığı 2'ye 1'i Güiza yapamaz o kadar sööliim.Şimdi 34 yaşında ve Flamengo kaptanı.Futbolu bırakacağı iddialarını yalanlamış Globoesporte'ye.Resende maçında hakemle dalaşmasından dolayı cezalı bu arada.

2 yorum:

kutay dedi ki...

kupa maçındaki gol lucianonun futbol karakterinin ve fenerbahçe karıyerının özetidir. fenerbahçe iki kişiyle rakip ceza sahasındadır biri yanılmıyorsam anelka diğeri stoper luciano.
o top gol olmayıp gs hızlı hucuma kalksa arka taraf bomboş. o zaman da servet çalımı yıyınce "kazma servet" olacaktı.
o gol esnasında telsimdeydım. kale bize uzaktı. golü atanın luciano olduguna ihtimal verememiştik, anca hoparlorden duyunca ıdrak edebildik.
ne işin var senin orada be adam:=)

ilquer dedi ki...

Luicano stoperlerin ileriye çıkıp gol atma geleniğini bu ülkeye yerleştirmiş futbolcudur. Hem de sadece duran toplarda değil. 4-0 kazandığımız Galatasaray maçında organize bir atakta iler çıkmış takımın 2. golünü atmıştı. Ayrıca benim hatırladığım kadarıyla 2 ye 1 yapıp gol attığı maç sanki Ankaragücü maçıydı.