BİY

28 Kasım 2009 Cumartesi

Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa


Yazıya öncelikle Sezar'ın hakkını Sezar'a vererek başlamak lazım. Kasımpaşa bu akşam gerçekten hakettiği bir galibiyet aldı. Sahanın her bölümünde Fenerbahçe'den daha iyilerdi ve çok daha fazla gol pozisyonuna girdiler.

Kasımpaşa maça Volkan'ın hatasından bulduğu golle başladı. 4 dakika sonra ise Güiza beraberliği getirdi. Fakat Fenerbahçe daha iyi oynayacağına daha kötü oynamaya başladı. İlk yarının sonuna kadar Kasımpaşa girdiği çok net pozisyonları değerlendirebilse maçı ilk yarıdan koparabilirler tarihi bir galibiyete imza atabilirlerdi.

İkinci yarı ilk yarının kaldığı yerden devam etti. Kasımpaşa yine pozisyonlara giriyor ve 47'de tekrar öne geçiyordu. Fenerbahçe bu gole reaksiyon gösteremezken Kasımpaşa pozisyonlara girmeye devam ediyordu. 81'deki golle birlikte Fenerbahçe'nin tüm umutları tükeniyor Kasımpaşa haklı bir galibiyetle sahadan ayrılıyordu.

Geçen hafta Beşiktaş maçında da söyledim bu hafta da söylüyorum. Fenerbahçe'nin toparlanması çok zor değil. Futbolcuların akıllarını başlarına devşirmeleri yeterli olacaktır. Sonuçta 8'de 8 yapanlar yine aynı insanlar.

Fenerbahçe bu mağlubiyetle kredisini tüketti. Ama şansı var hala lider. Onun için kaybedilmiş tek şey önemli bir puan farkı. Artık Azizsilin mi yaparlar Daumbiyotik mi yaparlar bilmem? Yoksa bu Beşiktaş aradan sıyrılırsa Mustafa Denizli başlayacak yine çok bilmiş konuşmalarına.

Hiç yorum yok: