BİY

30 Eylül 2009 Çarşamba

Star'ın Foyası

Hepimizin sinirlendiği gibi Star TV kendimi bildim bileli ilk defa bir Şampiyonlar Ligi akşamını maç yayınlamadan geçti. Bir çok kişi CSKA Moskova-Beşiktaş maçı çarşamba 19.30'da olduğu için aynı gün iki maç yayınlanacağından haftalık iki sayısına ulaşıldığı için bu akşamın pas geçildiğini düşündü.Oysa durum böyle değildi. Yapılan anlaşma gereği her maç günü bir maç açık kanaldan şifresiz verilmek mecburiyetindeydi. Dahası UEFA'nın sitesinde 29/09/2009 tarihindeki maçlardan Barcelona-Dinamo Kiev maçının Star TV'den ücretsiz verileceği yazıyor. Yani Star'ın UEFA'ya bu haftaki 3 maçı vereceği taahhütü var. Haftalık kota falan hikaye. Bu akşam maç verilmeliydi fakat verilmedi.

Star TV taahhüt ettiği Barcelona-Dinamo Kiev maçını yayınlamayarak hem yaptığı anlaşmaya uymadı hem de UEFA'ya yalan beyanda bulundu. Daha da bir şeyler yazıp başımı derde sokmak istemiyorum.

4 yorum:

koala dedi ki...

Valla direkt olarak UEFA'ya mail attım, başını niye derde sokacaksın, kaldı ki? Bu anlaşmalar kesinlikle uyulması gereken prosedürlerdir uyulmazsa büyük ceza yaptırımları var.

roni dedi ki...

böyle durumları uefaya atılacak bir mail ile kolayca rapor etmeli..

Mesut Tok dedi ki...

Sırf rekabet uğruna biz futbolseverler mağdur ediliyoruz.Star tv yetkililerini kınıyorum.

SirEvo dedi ki...

SKandal...