BİY

12 Şubat 2010 Cuma

Aptal mısınız?


Fenerbahçe 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Bursaspor'a konuk oldu ve az kalsın bu avantajına rağmen turu kaybediyordu. Öncelikle Bursaspor'u tebrik ediyorum tabi. Ama hiç kimse de kalkıp Bursaspor müthiş oynadı falan demesin. Bursaspor'un attığı gollere bakın hepsi komik goller. Ayrıca maçın başında Fenerbahçe'nin atamadığı goller de var. O pozisyonlardan biri gol olsa maç zaten biterdi. Ama gelgelelim bu pozisyonları değerlendiremeyen bir Güiza zaten varken bonus olarak bir de Gökhan Ünal çıktı başımıza.

Maçı kazanan Bursaspor'u da konuşalım. Fenerbahçe'nin "aptalca" oynaması Bursaspor'un sorunu değildir ilk önce. Normal şartlarda Bursaspor 3-0'ı çevirecek bir oyun oynamadı bence. Ama turu kesinlikle hakettiler. Son dakikalarda yedikleri şanssız gol turu geçmelerine engel oldu. Sanırım Sercan'da sakatlanmış. Geçmiş olsun kendisine.

Bu maç Fenerbahçe'ye ders olmasın. Bu maç cümle aleme ibret olsun. İbret olsun ki herkes aklını başına devşirsin.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence blog filan yapma yorum hiç yapma
Bursa ezip geçmiş şansız bir gol yemiş halen yok iyi oynamadı yok cart yok kaçan goller olmasaymış

ismet dedi ki...

oha ya. bi de biy de alt manşet yapmışlar bunu. peki sen aptal mısın ?

ilquer dedi ki...

Ben Bursa iyi oynamadı demedim. Normal şartlarda 3-0'ı çevirecek bir oyun oynamadı dedim. Fenerbahçe'nin yediği goller ahmakça. İlk golde Vederson ne iş yapar orda? Orda bir müdahale nasıl yapılmaz? İkinci golden önce de hücumda top kaybedildi Bursa hızlı hücuma çıktı. Dengesiz Bilica gitti penaltı yaptırdı. Skor avantajına sahip takımın yaptığı işlere bakın. 3. golde de savunmanın arkasına top atılıyor adam kaleciyle karşı karşıya kalıyor. 2-0'da turu geçen takım Fenerbahçe ama savunmanın arkasına adam kaçırılıyor. Ama dediğim gibi bunlar Bursaspor'u ilgilendirmez. Onlar yarı finali Fenerbahçe'den daha çok haketmişlerdi. Ancak Fenerbahçeli futbolcular şahsiyetli bir futbol oynayabilseydi işler bu noktaya gelmezdi. Böyle şahsiyetsiz bir futbol oynadıkları için de "Aptal mısınız?" diye başlık attım. Yoksa benim Bursaspor'la bir derdim yok. Aksine bütün emekleri şanssız bir golle heba oldu. Futbolun adaleti yok işte.