BİY

9 Mart 2010 Salı

Küfür mü Ediyorsunuz?


Bu iş aslında kabak tadı verdi ama iki çift laf etmek de gerekiyor. Hepimizin bildiği gibi Star bu sene Şampiyonlar Ligi yayınları konusunda bambaşka işler yapmaya başladı. Artık son kez bu konudan bahsedeceğim. Daha da bunla ilgili bir şey yazmayacağım çünkü ben de sıkıldım aynı şeylerden bahsetmekten.

İlk önce grup maçlarında yaptılar bu işi. Dedik ki çarşamba iki maç var o yüzden salıyı boş geçiyorlar. Gerçi daha önce aynı durumda böyle bir şey olmamış, salı akşamları efendi gibi maçları vermişlerdi. Daha sonra bu yanlışlarından döndüler. Salı bir maç çarşamba iki maç verdikleri oldu. Ardından 1. eleme turunda yine aynı şeyi yapmaya başladılar. Salıları boş geçtiler. Bunun nedenini anlamak bir haftamı buldu. Bunun nedeni Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçlarıydı. Büyük ihtimalle 3 akşamı futbola ayırmak istemediler. Hadi bunu da mazur görebiliriz. Fakat bu hafta aynı şeyi mazur görmek mümkün değil. Perşembe akşamı vereceğiniz Rubin Kazan-Wolfsburg maçını bahane gösterip salı akşamı Şampiyonlar Ligi maçı vermemek insanları aptal yerine koymaktan başka bir şey değil bana göre. Bugün kime sorsanız "Rubin Kazan-Wolfsburg maçını mı izlemek istersiniz yoksa Arsenal-Porto ya da Bayern Münih-Fiorentina maçlarını mı?" diye tartışmasız Şampiyonlar Ligi maçlarını tercih edecektir. Ben ne yapayım Rubin Kazan'ı Wolfsburg'u?

Bu gayet açık ve net bir biçimde insanlarla dalga geçmekten başka bir şey değil. Kimsenin günahına girmek istemiyordum ama net olan başka bir şey daha var bu bir D-Smart pazarlama stratejisi. Ancak şunu söylemek gerekir bu kesinlikle çok kötü bir pazarlama stratejisi. Belki D-Smart'ın üye sayısı artıyordur ama bunun Şampiyonlar Ligi maçlarıyla çok alakası olamaz. Hele insanlar bu şekilde sinirlenirlerken küfrede küfrede gidip D-Smart almazlar.

Son olarak haftaya salı akşamı Chelsea-Inter maçı yerine Perşembe akşamı saçmasapan bir Avrupa Ligi maçı yayınlarsanız kulaklarınız "çok güzel" çınlayacaktır. Bunu da böyle bilesiniz.

2 yorum:

tayfun gökalp dedi ki...

abi ecnebide bosuna 'hatred crime'

diye bisi yok.sen bursa da boole yaparsan buna da ceza almazsan

herkes kendi adaletini yaratır

ilquer dedi ki...

Hacım yanlış postun altına yazmışsın ama emin ol Bursa'ya en ağır ceza da verilse o olaylar çıkacaktı.