BİY

11 Haziran 2010 Cuma

Miroslav Stoch Transferi


Fenerbahçe Galatasaray'ın da uzun zamandır ilgilendiği bilinen Miroslav Stoch'u transfer etti. Oynadığı mevki itibariyle Fenerbahçe'nin ihtiyaç duyduğu bir oyuncuyu transfer ettiğini söyleyebiliriz. Ben tabi kendisini Twente ile oynadığımız maçta izlemiştim. O maçta oldukça iyi bir oyun sergilemişti. Ancak Hollanda ligini çok sıkı takip etmediğimden fazla bir şey diyemiyorum. Fakat Hollanda ligini yakından takip edenlerin yorumları gayet olumlu. Dünya Kppası'nda da Slovakya'nın maçlarını artık farklı bir gözle takip edeceğiz. Tıpkı 2002'de Arjantin maçlarını olduğu gibi.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin bu transferde karşı karşıya gelmiş olması ne olursa olsun iyi olmadı. Tabi bu arada keşke "Galatasaray'a gelse." diye iç geçirenlerin oyuncu Fener'e gittikten sonra "Ellerinde patlayacak." demeleri riyakârlığın en güzel örneğidir. Yine de özellikle blog sahibi olanlar başta olmak üzere aklıselim sahibi Galatasaray taraftarlarının da bulunduğu belirtip haksızlık etmiş olmayalım.

Daha hoca belli olmadan böyle bir transferin gerçekleştirilmiş olması yeni sezonda takımı Aykut Kocaman'ın çalıştıracağına bir delalettir.

Hiç yorum yok: