BİY

14 Ekim 2009 Çarşamba

Bir Başkanın Düştüğü Vahim Durum


Habertürk Gazetesi muhabiri Erhan Telli, Fatih Terim'in Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı ile yaptığı konuşmaya dayanarak Fatih Terim'in aslında istifa etmediğini, bilerek istifa kelimesini telaffuz etmediğini, federasyonda daha farklı bir görev alıp kendi seçtiği birisinin de milli takımın başına getireceğini yazdı.

Vay sen misin bunu yazan? Fatih Terim'in dünki basın toplantısından sonra Erhan Telli İbrahim Yazıcı'nın saldırısına maruz kalmış. Bu gerçekten çok vahim bir durum. Birincisi bir kulüp başkanının böyle ufak işlerle uğraşması düşündürücü. İkincisi Türk futbolunda nasıl insanlar yönetecilik yapıyor. Ayrıca burda İbrahim Yazıcı'ya ne oluyor onu da anlamış değilim. Bir kere Erhan Telli'nin "Ben bu haberi İbrahim Yazıcı'dan öğrendim." gibi bir ifadesi yok. Yani İbrahim Yazıcı'ya herhangi bir yalancı yaftası giydirilmiyor. Sadece Fatih Terim'in sohbet esnasında böyle bir şey söylediğini yazmış. Ortaya öyle bir durum çıkıyor ki sanki Fatih Terim bundan rahatsız olmuş İbrahim Yazıcı da gerekeni yapmış.

Burada medyaya çok büyük görev düşüyor. Bu işin peşini bırakmamaları lazım. Sonuçta kendi camialarından birine yapılmış saldırı. Aynı şey başka muhabirlerin başına da gelebilirdi.

Not: İşbu yazıyı yazarken Erhan Telli NTV Spor'da olayın ayrıntılarını anlattı. Tabiri caizse dehşete kapıldım.

Hiç yorum yok: