BİY

22 Ekim 2009 Perşembe

Şampiyonlar Ligi Takımı


Ac Milan transfer politikasıyla olsun, kadrosunun yaş ortalaması olsun, oynadıkları futbol olsun bu sezon çok fazla eleştirilen bir takım. Doğrusu bu eleştirlere katılmamak elde değil. Fakat iş Şampiyonlar Ligi'ne geldi mi işler hemen değişebiliyor.

Ac Milan takımına baktığımız zaman son 6 senede 1 Seria A şampiyonluğu olduğunu görüyoruz. Fakat bu süre içerisinde 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu 1 finali 1 yarı finali 1 çeyrek finali var. Yani Şampiyonlar Ligi dendiğinde Ac Milan takımı bir başka oynuyor. Ya da bir başka oynamıyor da daha başarılı sonuçlar alıyor diyelim en azından bu sene için.

Ac Milan takımı bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Galibiyetleri deplasmanda Marsilya ve Real Madrid'e karşı. Mağlup olduğu takım ise Zürih. Gerçi o maçta dünyaları kaçıran bir Milan vardı. O maçı da almış olsalardı belki de 3'te 3 yapmış bir takım da Manchester ve Chelsea ile birlikte Milan olacaktı.

Son olarak Real Madrid maçından bahsedelim. Özet görüntülerden anladığımız kadarıyla Milan 1-1 olana kadar pek pozisyon bulamamış. Fakat daha sonra Real ile başa baş mücadele etmiş. Tabi birer golde kalecilerin karşılıklı ikramları da var. Ama Milan'ın 3.golünde o Marcelo ne iş yapar bilmiyorum açıkçası.

Hiç yorum yok: